Samsung Galaxy Z Fold3 | Flip3 със застраховка Смартфон протект

Вземи SAMSUNG Galaxy Z Flip3 или Galaxy Z Fold3 от Теленор през септември и получаваш* бонус 12-месеца застраховка Смартфон протект+, за да не го мислиш.

Промо

SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G

67 ,99 лв/месец

1469 ,99 лв в брой

с план Тотал Макс 54,99
Купи Онлайн
Промо

SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G 256GB

111 ,99 лв/месец

2459 ,99 лв в брой

с план Тотал Макс 54,99
Купи Онлайн

*Samsung моделите от серията Galaxy Z са още по-хубави, когато нямаш допълнителни грижи на главата. От 1 до 30 септември 2021 Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Z Fold3 5G ще вървят с 12 месеца безплатна застраховка Смартфон протект+. При онлайн поръчки застраховката се заявява допълнително в магазин не по-късно от 30.09.2021, за да бъде активирана услугата.

А ето и още няколко причини да направиш поръчка онлайн:

Безплатна доставка в цяла България

Безплатна доставка в цяла България

Услуга, готова за ползване

Ексклузивни оферти

Услуга, готова за ползване

Лесен отказ на поръчка

Сигурно онлайн плащане

Сигурно онлайн плащане
Често задавани въпроси

Можеш да платиш за поръчката си по един от следните начини:
Онлайн плащане с карта
Плащане при доставка – с наложен платеж на куриер

Имай предвид, че при избор да получиш поръчката си в магазин от нашата мрежа или получаване на устройство на лизинг с предплащане, е необходимо да заплатиш онлайн с карта.

Да, можеш да заявиш, че искаш да получиш фактура докато правиш своята поръчка.

Да. Онлайн магазинът на www.telenor.bg е с валиден SSL сертификат, издаден от GeoTrust и валиден до 06.03.2020г, който подсигурява сигурна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Теленор. За плащанията с банкова карта, Теленор използва услугите на Wirecard – международен платежен оператор, отговарящ на най-високите изисквания относно сигурността на вашите картови данни. Компанията е сертифицирана с най-високо ниво (Ниво 1) по PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) пред Mastercard и VISA. Данните за картите не се съхраняват в приложенията на Теленор, а директно се предават на сървърите на платежния оператор, като комуникацията е защитена посредством SSL криптиране. Веднъж въведени, данните за банковата карта се токенизират, а реалните данни биват съхранени на надеждни сървъри, които не са достъпни през интернет връзка. В допълнение, всички потребители, които са активирали 3D security за техните банкови карти, могат да ползват допълнителната защита при онлайн плащанията в Купи Онлайн.

Можеш да получиш поръчката си по два начина:
Доставка до избран от теб адрес на територията на страната
Доставка до избран от теб магазин на Теленор

За София и големите градове доставката отнема до 2 дни след обработване на поръчката. А за по-малките населени места сроковете зависят от графика на куриера. Можеш да проследиш статуса на своята поръчка в "Профил > Моите поръчки" и в страницата на Европът.

В случай че решиш да се откажеш от поръчката си, можеш да го направиш в 14-дневен срок от датата, на която си я получил.

Бърз и лесен начин за отказ на поръчката е да използваш електронния формуляр, достъпен от детайлите за поръчката ти. Можеш да го намериш: Ако имаш регистрация на уеб сайта – в детайлите към поръчката ти в „Моя профил“,
Ако нямаш регистрация на уеб сайта – през линка, който сме ти изпратили с детайлите за поръчката ти по имейл.
Можеш да използваш и получения стандартен формуляр за отказ.

В електронния формуляр или стандартния формуляр за отказ трябва да попълниш IBAN номер, на който ще преведем сумата, която е нужно да възстановим. Сумата ще възстановим до 14 дни от момента, в който сме получили заявката ти за отказ. В случай че си закупил стока, сумата ще бъде възстановена до 14 дни от момента, когато получим върната от теб стока.

Предложението важи от 01.09.2021 до 30.09.2021 при покупка на посочените устройства в брой или на лизинг заедно със сключване на 24-месечен договор за мобилни услуги.