HUAWEI NOVA 8i и HUAWEI NOVA 9

Вземи 100 лева отстъпка от цената в брой до 06.12. Добави промокод NOVA100 в количката.

Върни старо устройство, независимо от неговото състояние, и вземи 100 лева допълнителен бонус за моделите nova 8i и nova 9 с план Тотал Макс 36.99 или по-висок и с услугата "Върни и вземи" в нашата магазинна мрежа.

HUAWEI Nova 9 128GB

19,99 лв./месец

429,99 лв. в брой
с план Тотал Макс 59.99
Научи повече

HUAWEI Nova 8i 128GB

13,99 лв./месец

309,99 лв. в брой
с план Тотал Макс 36.99
Научи повече

А ето и още няколко причини да направиш поръчка онлайн:

Безплатна доставка в цяла България

Безплатна доставка в цяла България

Услуга, готова за ползване

Ексклузивни оферти

Услуга, готова за ползване

Лесен отказ на поръчка

Сигурно онлайн плащане

Сигурно онлайн плащане

Често задавани въпроси

Като Регистриран потребител

Ако имаш регистрация в уеб портала My Telenor, можеш да използваш този профил, за да пазаруваш с Купи онлайн. Ако все още нямаш регистрация, можеш да си направиш докато пазаруваш.

Като Гост потребител

В случай че искаш да закупиш устройство без договор, можеш да избереш да пазаруваш без регистрация.
Ако си потребител на услугите на Теленор и телефонният ти номер е активен от поне 24 часа, можеш да се регистрираш като:
Изпратиш SMS с празен или произволен текст на номер 5005 (за потребители на мобилни услуги)
От своя фиксиран телефон избереш номер *123 и опция 3 от интерактивното меню (за потребители на фиксирани услуги)

След това можеш да въведеш своя телефонен номер и получената нова парола, за да активираш профила си.
Ако все още не си клиент на Теленор, можеш да пазаруваш без регистрация, като Гост потребител.

Можеш да платиш за поръчката си по един от следните начини:
Онлайн плащане с карта
Плащане при доставка – с наложен платеж на куриер

Имай предвид, че при избор да получиш поръчката си в магазин от нашата мрежа или получаване на устройство на лизинг с предплащане, е необходимо да заплатиш онлайн с карта.

Да. Онлайн магазинът на www.telenor.bg е с валиден SSL сертификат, издаден от GeoTrust и валиден до 06.03.2020г, който подсигурява сигурна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Теленор. За плащанията с банкова карта, Теленор използва услугите на Wirecard – международен платежен оператор, отговарящ на най-високите изисквания относно сигурността на вашите картови данни. Компанията е сертифицирана с най-високо ниво (Ниво 1) по PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) пред Mastercard и VISA. Данните за картите не се съхраняват в приложенията на Теленор, а директно се предават на сървърите на платежния оператор, като комуникацията е защитена посредством SSL криптиране. Веднъж въведени, данните за банковата карта се токенизират, а реалните данни биват съхранени на надеждни сървъри, които не са достъпни през интернет връзка. В допълнение, всички потребители, които са активирали 3D security за техните банкови карти, могат да ползват допълнителната защита при онлайн плащанията в Купи Онлайн.

Можеш да получиш поръчката си по два начина:
Доставка до избран от теб адрес на територията на страната
Доставка до избран от теб магазин на Теленор

Срокът зависи от посочените начин на доставка и адрес. Ще получиш своята поръчка в рамките на от 2 до 7 работни дни. Докато правиш своята поръчка, ще те информираме за срока в твоето населено място.

В случай че решиш да се откажеш от поръчката си, можеш да го направиш в 14-дневен срок от датата, на която си я получил.

Бърз и лесен начин за отказ на поръчката е да използваш електронния формуляр, достъпен от детайлите за поръчката ти. Можеш да го намериш:
Ако имаш регистрация на уеб сайта – в детайлите към поръчката ти в „Моя профил“,
Ако нямаш регистрация на уеб сайта – през линка, който сме ти изпратили с детайлите за поръчката ти по имейл.
Можеш да използваш и получения стандартен формуляр за отказ.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ИГРА „Улови есента“
Промоционалното предложение за 100 лв. отстъпка от цената на устройството е валидно при покупка в брой с едновременно сключване на нов двугодишен договор за мобилни услуги на план Тотал + или Тотал Макс и при въвеждане на промокод NOVA100.

Предложението за отстъпка с промокод е валидно от 01.11.2021 г. до 06.12.2021 г., или до изчерпване на количествата, за частни клиенти само в онлайн магазина на Теленор на www.telenor.bg, като то не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за устройства.

Кампанията в магазинна мрежа важи през периода 01.11.2021г. – 06.12.2021г. при предаването на мобилно устройство по програмата „Върни и вземи“ и сключване на договор за мобилни услуги с тарифен план Тотал+ или ТоталМакс с месечна такса за срока на договора 36.99 лв. с ДДС или по-висока, в замяна на което се предоставя ваучер за отстъпка от покупната цена на смартфон Huawei Nova 8i или Huawei Nova 9.