Добави Play DiemaXtra

7,99 лв.

Активация:

през мобилното приложение MyTelenor Bulgaria
Чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст DiemaA

ПРОБВАЙ PLAY DIEMA XTRA – ЕДИН МЕСЕЦ БЕЗПЛАТНО

Валидност: 1 месец

Активиране на пакет

През мобилното приложение MyTelenor Bulgaria;
Чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст DiemaA.

Деактивиране на пакет

През мобилното приложение MyTelenor Bulgaria;
Чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст DiemaD.

Добре е да знаеш:

Допълнителните пакети Добави Play DiemaXTRA могат да се ползват с абонаменти планове с включен мобилен интернет, но без включен достъп до Play DiemaXTRA в плана.
Допълнителният пакет Добави Play DiemaXTRA може да се ползва за достъп от и към приложението Play DiemaXTRA, както и уебсайта на услугата: play.diemaxtra.bg.
Интернет трафикът към Play DiemaXTRA се изчерпва от МВ, включени в абонаментния план.
Пакетът Добави Play DiemaXTRA се подновява всеки месец, докато потребителят не поиска изрично да бъде деактивиран, по описаните по-горе начини.
В случай че към деня на фактуриране номерът, който е активирал услугата, има спрени изходящи обаждания, пакетът „Добави Play DiemaXTRA” ще бъде деактивиран. Може да бъде повторно активиран чрез посочените по-горе начини след възстановяване на спрените изходящи обаждания.
Месечният абонамент за пакет Добави Play DiemaXTRA се добавя към стойността на месечната фактура за номера, за който е активиран такъв пакет.
След изчерпването на включените в абонаментния план национални MB на месец, до края на съответния отчетен период скоростта на връзката пада за целия интернет трафик, включително и към HBO GO и Play DiemaXTRA, до 64/ 128 kbps, според абонаментния план.
Съдържанието на PLAY DIEMA XTRA е достъпно в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България. За цял свят са достъпни мачовете от Българските Футболни първенства и Купата на България.

Условия за възползване от тестови период без заплащане:

Условията са валидни за клиенти, ползващи абонаментен план за мобилни услуги, с включени в плана MB, без достъп до Play Diema Xtra, които към датата на активиране на Добави Play Diema Xtra, включително, не са ползвали допълнителен пакет с достъп до Play Diema Xtra и към същата дата не използват абонаментен план с достъп до Play Diema Xtra.
Възможно е възползване от тестовия период за услугата без заплащане само веднъж за един мобилен номер (SIM карта).
При описаните условия и активиране на допълнителен пакет Play Diema Xtra се предоставя един месец тестови период за услугата без да се заплаща, след което се начислява стандартен месечен абонамент за допълнителния пакет: 7,99 лв./мес.
Възползвалите се абонати ще бъдат информирани с кратко текстово съобщение (SMS), преди изтичане на тестовия период.
Тестовият период е за един месец от датата на активация, независимо от датата на фактуриране по абонаментния план за мобилни услуги.
Пакетът може да бъде деактивиран по всяко време без неустойка.
Достъпът до услугата е предмет на регистрация в приложението Play Diema Xtra или през уебсайта на услугата, може да се ползва в зона ЕС и изразходва от пакета МВ, включени в абонаментния план. Във връзка с влизане в сила на Регламент 2017/1128 на ЕС за трансграничната преносимост на услугите за онлайн съдържание в рамките на вътрешния пазар, от 1 април 2018 г., услугата Play Diema Xtra ще бъде достъпна за ползване на територията на зона ЕС.
Съдържанието на PLAY DIEMA XTRA е достъпно в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България. За цял свят са достъпни мачовете от Българските Футболни първенства и Купата на България

Условия за регистрация и ползване на услугата Play Diema Xtra:

Услугата Play Diema Xtra не се предоставя от Теленор, а от „Нова Броудкастинг Груп” АД, активира се през мобилното приложение MyTelenor Bulgaria и с регистрация в приложението Play Diema Xtra или на play.diemaxtra.bg, с приемане и спазване на правилата на доставчика на услугата.
Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на приложението или на съдържанието в него.
Play Diema Xtra услугата е за лично ползване. Ползването и разпространението на Play Diema Xtra услугата за каквито и да търговски или публични цели е абсолютно забранена.
Достъпът до услугата Play Diema Xtra е предмет на регистрация в приложението Play Diema Xtra или през уебсайта на услугата: play.diemaxtra.bg. При регистрацията следва да приемеш общите условия на доставчика на услугата Play Diema Xtra.
За регистрацията е нужен уникален код за регистрация, който получавате със SMS съобщение при активация на пакета. В случай че този код е забавен/загубен то той може да бъде заявен със безплатен SMS на 1414 с текст DiemaА.
Броят устройства, които могат да бъдат регистрирани за ползване на услугата Play Diema Xtra до 5 (пет), като достъп до Play Diema Xtra услугата не може да се ползва на повече от 2 (две) устройства едновременно.