Месец на Nokia

Подарък към всяка NOKIA ще има от сърце … Януари - месецът на NOKIA, в който предлагаме поне още една причина, за да се разделиш със стария си телефон и да вземеш нов.

Пакетни оферти с аксесоари

Aко си избереш Nokia 2.1 Dual или Nokia 7.1 Dual можеш да получиш и безплатни аксесоари на стойност до 36 лв.


* В магазините на Теленор, аксесоарите са по твой избор, за да можеш да си избереш това, което ти е необходимо. Аксесоарите може да са един, два или повече, важното е общата им сума да е до 36 лв.

* При покупка онлайн, няма да можеш да избереш аксесоари, но за това сме се погрижили да получиш не един, а три аксесоара, и то едни от най-необходимите за един нов смартфон.

Предложението за Nokia 2.1 и/или Nokia 7.1 е валидно до 31.01.2019 или до изчерпване на количествата при едновременно сключване на 24-мес. договори за лизинг и за мобилни услуги за посочения план, като в този случай се получават безплатно аксесоари по избор на обща стойност до 36 лева от наличностите в магазина. Изборът на аксесоари в електронния магазин е ограничен до 3 вида.

Подарък с всяка Nokia

A до края на месеца към всеки смартфон NOKIA, закупен с план Тотал, ще получиш безплатна Bluetooth колонка iFrogz Coda. Така хубавата музика ще е винаги около теб.

+

Bluetooth колонка iFrogz Coda

Предложението за бонус Bluetooth колонка е валидно до 31.01.2019 или до изчерпване на количествата. Предложението е в сила при закупуване или лизинг на смартфон с марка Nokia заедно с 24 месечен договор за мобилни гласови услуги. При закупуване или лизинг на Nokia 2.1 се изисква сключване на 24 месечен договор за план Тотал с месечна цена от 21.99 лв. и нагоре. За повече информация вижте абонаментни планове.