FITBIT Versa 2 Special Edition NFC

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC Smoke Woven

До момента си избрал:

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC Smoke Woven
399,99лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -
1 Позиция за достъп до дигитални услуги за 12 месеца
1 Трафик пакет, всеки по 10 000MB

1200 Национални минути и роуминг в зона ЕС

1200 Национални и роуминг MB

Онлайн защита с 3 месеца тестов период без допълнително заплащане

Месечен абонамент за срока на договора: 23.99 лв./месец

Месечен абонамент след изтичане на срока на договора: 26.99 лв./месец

Виж повече

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC Smoke Woven

До момента си избрал:

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC Smoke Woven
В брой:371,99лв.
Тотал+ 23,99
23.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
13,99
лв./месец
17,09
лв./месец
371,99
лв. в брой
31,08
лв./месец
26,99
лв./месец
17,09
лв./месец
371,99
лв. в брой
44,08
лв./месец
Вижте повече
-
18,59
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
iPhone 4S или по-нов, Android 5.0 или по-нова версия
Функции
Features: 

Открий Fitbit Versa 2 Special Edition, смарт часовник, подходящ за всеки момент от деня. С модерен и универсален дизайн часовникът може да се носи навсякъде: на работа, във фитнеса, на важни събития от живота ти. Освен това опцията на екрана always-on ти позволява да проверяваш постоянно колко е часът или какви са резултатите от тренировките, докато спортуваш. Също така разбери подробности за качеството на съня си, с помощта на Sleep Score. Възползвай се от всички предимства на смарт часовника: приложения, известия, мониторинг на сърдечната честота 24/7. Страхотно, нали?


Проследяване качеството на съня - Sleep Score: опция, при която потребителите получават оценка на съня и могат да научат повече за качеството на съня си. Тази оценка се основава на изчисление, което отчита сърдечната честота (през нощта и в покой), моментите на неспокойствие, пробужданията и стадиите на съня.

Бърз достъп до любимите ти приложения за времето, спорта и други - избери от стотици фитнес, бизнес и много други приложения. Освен това избери да получаваш сигнали за обаждания, текстови съобщения или събития от календара, както и известия от приложения на телефона ти.

24/7 проследяване на сърдечната честота - използвай технологията за мониторинг на пулса, за да разбереш броя на консумираните калории, сърдечната честота в покой и за да дозираш усилията си по време на тренировка.

Сесии с ръководено дишане - Намери моменти на спокойствие през целия ден с персонализирани дихателни сесии въз основа на сърдечната си честота.

Целеви режими с упражнения - Използвай 15+ режима с упражнения, за да записваш тренировки като бягане, колоездене, плуване и йога, за да получиш статистика в реално време по време на тренировките си.

Напомняния за движение - Знай колко дълго си активен през целия ден и получи подсещане, ако има нужда да се раздвижиш или ако седиш твърде дълго.

Темпо и разстояние в реално време - Свържи се с GPS на телефона си, за да видиш темпото и разстоянието в реално време на китката си и да получиш карта на маршрута си в приложението.

SmartTrack® - Автоматично разпознава и записва дейности като бягания, спортни и аеробни тренировки.

Кардио фитнес резултат - Вземи персонализиран Cardio Fitness Score и съвети, за да подобриш нивото си във фитнеса.

Always-On Display - Опцията за постоянно включен екран (always-on) ти помага да видиш по-лесно колко е часа или какви са резултатите от тренировките ти, докато спортуваш.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth
NFC
Wi-Fi
Батерия
Battery: 
Батерия: презареждаема 145 mAh
Съдържание
Weight: 
38 g
eSim: 
No
Други
Ръководство за употреба: 

Промоционалното предложение за избраното устройство е приложимо при закупуване в брой или сключване на договор за лизинг за 24 месеца, заедно с двугодишен договор за мобилни услуги на абонаментен план Тотал +. За всички смартфон предложения офертата е валидна в комбинация с план Тотал+ 23.99 или по-висок.
При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт устройство, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Теленор с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Настоящ клиент на Теленор има право на един допълнителен лизинг на смарт устройство.
Предложението е валидно за частни клиенти, от 03.02.2021 г. до 28.02.2021 г. или до изчерпване на количествата, като то не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за устройства.

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.