SAMSUNG Galaxy Buds Pro

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за SAMSUNG Galaxy Buds Pro Silver

Цени на лизинг за SAMSUNG Galaxy Buds Pro Silver

SAMSUNG Galaxy Buds Pro Silver
359,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Category: 
Безжични слушалки
Compatibility: 
*Galaxy Buds Pro са съвместими със смартфони и таблети с Android 7.0 или по-нова версия и с повече от 1,5 GB RAM.
Функции
Features: 

Безжични слушалки с технология от професионален клас, която ще те потопи в нечуван досега звук. С функцията Интелигентно шумоизолиране (ANC) можеш неусетно да превключваш между шумопотискане и напълно регулируем околен звук. За да присъстваш в своя свят — или да го държиш далеч. Това е твоят свят. С Galaxy Buds Pro чуваш най-доброто от него.

Шумопотискане под твой контрол

Активното шумопотискане на Galaxy Buds Pro заглушава до 99% от фоновия шум. Външните и вътрешни микрофони следят шума в реално време. Избери нивото на активно шумопотискане, за да засилиш или намалиш звуците от околния свят с интелигентен алгоритъм, който регулира шума: включи го на High в шумния автобус или използвай Low в тишината на библиотеката — няма нужда да променяш силата на звука.

Voice Detect моментално преминава от ANC към Ambient звук, когато засече гласа ти. Например, ако си в кафене и блокираш околния шум с ANC, поръчай напитка и ANC автоматично ще се изключи, докато говориш. Тези интелигентни слушалки ти помагат да проведеш разговора си, дори когато използваш режима Ambient или шумопотискането е изключено, като намаляват силата на твоята музика и насочват микрофона към човека, който говори с теб.

Режимът Ambient ти позволява да не сваляш слушалките си, за да започнеш разговор. Можеш да чуваш гласовете ясно и в реално време. Интелигентен алгоритъм увеличава силата на околния звук на четири нива, за да не пропускаш важни моменти от разговора.

Потопи се в студийния звук
От най-високите тонове до най-дълбоките басове, всяка нота звучи великолепно благодарение на специално създадените двупосочни говорители със звук от AKG. Galaxy Buds Pro предоставят най-потапящото в звука изживяване сред всички Galaxy Buds, независимо дали слушаш нов албум или аудиокнига за из път.

Провеждай разговори без шум със зашеметяващо качество

Най-качественият разговор за наистина безжичните слушалки означава, че получаваш по-малко шум и по-ясен глас в разговорите си у дома или навън. С три вградени микрофона и устройство за гласова проекция, всяка дума е кристално ясна. Дизайнът с малка издатина намалява контакта с вятъра, а уникалната ветрозащитна звукова технология блокира звука му по време на разговор.

Реалистично аудио, което те потапя в музиката като на живо
Преживяването с 360 Audio е толкова въвличащо, че те пренася на самата сцена. С технологията Dolby Head Tracking™, слушалките Galaxy Buds Pro те поставят в средата на любимото ти видео, филм или телевизионно предаване. Интелигентният сензор за следене на движение фиксира посоката на звука, докато движиш главата си, за да създаде мощно реалистично усещане при слушане. А със съдържанието на Dolby Atmos® чуваш всяка подробност с по-голяма яснота и усещаш по-силна свързаност с историята.

Сменяй без усилие
Функцията Автоматично превключване на Galaxy Buds Pro засича какво е най-належащо и незабавно сменя свързаността си към това устройство. Така, докато гледаш филм на таблета си и някой ти позвъни, Galaxy Buds Pro прехвърлят звука към твоя телефон. А когато затвориш, Galaxy Buds Pro незабелязано се свързват обратно с таблета — като преминават от едно устройство на друго, без дори да докосваш екран.

Точният размер е тук
Нов вариант на класическата форма на безжичната слушалка, този дизайн подобрява комфорта при носене с часове наред и остава здраво прикрепен към ушите ти, докато тренираш. А благодарение на въздушните отвори, които балансират налягането в ухото ти и подобряват проветрението, те пасват толкова естествено, че можеш да забравиш, че ги носиш.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.0
Bluetooth Профили: A2DP, AVRCP, HFP
Сензори - Акселерометър, Жиросензор, Hall Sensor, Сензор за близост, Сензор за докосване
Батерия
Battery: 
Батерия на слушалките (на всяка): 61 mAh
Батерия на зареждащия кейс: 472 mAh
Съдържание
Weight: 
Тегло на слушалката: 6.3 g; тегло на кутийката: 44.9 g
Dimensions: 
Размери на слушалката: 20.5 x 19.5 x 20.8 mm; Размери на кутийката: 27.8 x 50.0 x 50.2 mm
eSim: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.