XIAOMI Mi Electric Scooter

Назад

Вие сте тук

Само онлайн
ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

XIAOMI Mi Electric Scooter

До момента си избрал:

XIAOMI Mi Electric Scooter
799,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Категория: 
Умни решения
Функции
Функции: 

Mi Electric Scooter е интелигентен, лек и сгъваем електрически скутер с впечатляващи характеристики, изработен от висококачествен алуминий, който се използва в самолетостроенето. Електрическият двигател може да произведе до 500W (максимален въртящ момент 16Nm), осигурявайки максимална скорост 25 км/ч и автономия до 30 километра.

Литиевата батерия (тип LG 18650) се зарежда напълно в рамките на 5 часа. Устройството разполага със система за управление, която осигурява защита от свръхнапрежение, високи температури и се грижи за състоянието на отделните елементи. Изключително практичния, сгъваем дизайн и малкото му тегло от 12.5 kg позволява да го пренасяш лесно, а специалното приложение ти осигурява пълен контрол чрез Bluetooth.

Mi Electric Scooter разполага със ΙΡ54 сертификат, предна антиблокираща система E-ABS и система за възстановяване на кинетичната енергия KERS (Kinetic Energy Recovery System), която технология се използва от доста време при хибридните автомобили. При спиране, спирачките използват част от получената термична енергия и я съхраняват, увеличавайки автономия на батерията.

Основна характеристики на скутера е практичният му дизайн. Сгъването на скутера се осъществява само с натискането на един бутон и са необходими само няколко секунди, а воланът му се превръща в дръжка.

Батерията на Mi Electric Scooter се контролира от цялостна, автоматизирана система за управление, която се грижи за всяка една от отделните клетки и проследява напрежението и температурата. Максималното разстояние, което можеш да изминеш е 30 километра (когато се използва в режим ECO), а максималната скорост е 25km/h. Скутера поддържа тегло до 100кг.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Толкова е просто, колкото и изглежда

Всеки аспект на Mi Electric Scooter е изработен, така че да бъде максимално опростен. Рамката, компонентите и геометричния дизайн, които поставят потребителя и неговото удобство преди всичко. Един единствен бутон кара скутера да оживее, а червените акценти му придават модерен вид. Mi Electric Scooter е направен да изглежда добре и да те кара да се чувстваш добре.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Интригуващ дизайн

Mi Electric Scooter притежава изчистен усъвършенстван дизайн, като от бъдещето. Здравата му рамка е изработена от алуминий, с ниска плътност и висока конструктивна якост. Притежава отлична топлопроводимост и устойчивост на корозия за допълнителна издръжливост. С тегло от само 12.5кг, можеш в три лесни стъпки да го направиш по-компактен и лесен за носене и съхранение.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Интуитивен контрол

Едно завъртане на акселератора на кормилото надолу и после преценяваш и нагласяш, според това каква е най-комфортната скорост за теб. Пак там е и двойната спирачна система – дискова и ABS. В това време 4 LED лампи ще ти показват колко батерия остава, а функциите на скутера управляваш с един бутон – включваш, загасяш, пускаш предните и задни светлини или сменяш режими.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Интелигентни екстри

Еми, просто няма как да не може да свържеш Mi Electric Scooter със смартфона си. Може-може! Даже задължително, за да можеш да следиш важните за теб статистики, като например скорост и оставаща батерия. И като говорим за батерията, тя може да се дозарежда от самото ти движение, както и от спирачно съпротивление. А круиз контрола на скутера ще ти осигурява плавно и ненапрягащо пътуване.

vivosmart 4

Оптимизирай деня си!

Този тънък и умен, подходящ за плуване аксесоар е снабден с фитнес и уелнес функции, които ще ти помогнат да се възползваш максимално от по-здравословен и активен начин на живот. Vivosmart 4 те подкрепя, за да станеш по-силен и в същото време те държи информиран в движение.

Дизайн на vivosmart 4

Стилен смарт дизайн

Устройството допълва стила ти с неговия отличителен дизайн, елементи, акцентирани с метална облицовка и ярък дисплей с отлична видимост. Дисплеят се включва, само когато е необходимо и се настройва автоматично според нивата на околната светлина, така че да го виждаш дори под най-яркото слънце.

vivosmart 4 за активен живот

Проследявай активността в живота си!

Твоят vívosmart 4 ще те поздравява всеки ден с персонализираната цел стъпки за деня. След това ще проследява и показва напредъка ти. В допълнение към крачкомера неговите възможности за проследяване на активността включват изкачени етажи, изгорени калории, интензивни минути и още и още. Ще ти напомня с вибрация, когато е време да се изправиш и да се движиш.

vivosmart 4 пауър ту дъ пийпъл

Енергия за твоето тяло

Mониторинга на енергия, който осъществява vivosmart 4, се случва посредством комбинация от данните на всички измервателни функции на гривната – отчитания за стрес, сърдечна честота, сън и активност. Така получените резултати ти служат, за да определиш времето за активност и почивка, както и да разбереш какво ти повлиява и защо се чувстваш така днес.

vivosmart 4 + зала + стероиди(стромба) + машини / животни

Фитнес… или пък уелнес?

По време на тренировка, vivosmart 4 оценява и записва упражнения ти, повторенията и сетове, заедно с времето за трениране и времето за почивка, така че можеш да си оставиш бележника у дома. Той ще следи за теб консумираното количество кислород, както и ще те алармира, ако ритъмът на сърцето ти се повиши над зададена от теб норма.

vivosmart 4 + Android (ONLY)!

Остани свързан!

С vívosmart 4 на китката си, не е нужно да избираш между това да останеш свързан или да останеш активен. Проверяваш времето, контролираш си музиката, получаваш интелигентни уведомления, намериш телефона си, дори отговаряш с предварително зададени текстове, имаш си достъп до социалните мрежи и техните известия на дисплея на гривната – всичко това, докато смартфонът си стой настрана.

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.