XIAOMI Mi Robot Builder (Rover)

Вие сте тук

Само онлайн
ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

XIAOMI Mi Robot Builder (Rover)

До момента си избрал:

XIAOMI Mi Robot Builder (Rover)
199,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Mi Robot Builder

Е, как да взема само на детето…

Вадиш го от кутията и веднага можеш да започнеш да сглабяш едно от трите предложения на Mi Robot Builder за проектиране на робот с всичките 1086 части, а може да си измислиш и свои. Блокчета, колела, зъбчатки, вериги – има си всичко и всичко е хем от еко материали, хем е безопасно за децата и за възрастни.

Mi Robot Builder balance

Невероятен балансьор

Основният двигател на Mi Robot Builder се захранва от CPU процесор и своя собствена операционна система, позволяваща на робота да изпълнява идеално координирани действия. И благодарение на алгоритъма на обърнатото махалото, завършената структура е достатъчно стабилна, за да се държи изправена и да се движи напред, като може поддържа и до 3 кг тегло.

Mi Robot Builder balance movement

Малък, но с голямо сърце

Mi Robot Builder използва два високоскоростни електрически мотора със скорост на въртене до 170 оборота в минута и въртящ момент до 25 Ncm. За да подпомогне на робота, точно да определи скоростта и посоката, вграденият фотоелектричен енкодер, поставя двигателя в режим на изчакване, когато е в състояние на застой, за да предотврати нежеланото пренатоварване.

Mi Robot Builder command & control

А най-якото е…

Че можеш да управляваш своето творение безжично, в три различни режима. Сваляш си приложението, свързваш се с робота, чрез Bluetooth и той оживява. Ти плъзваш с пръст, а той изпълнява. И можеш да го програмираш да прави и по-сложни номера! Ама не ти трябва да си програмист! Само драгваш и дропваш сложните команди от приложението на смартфона си и си про!

Общи
Категория: 
Умни решения
Съвместимост: 
Android 4.3 and above, iOS 6.0, and above
Функции
Функции: 

Mi Robot Builder е интерактивен сглобяем робот с 1086 части и дизайн 3 в 1 (танк, булдозер, ровър)оборудван със система за самобалансиране, безжичен контрол чрез смартфон и модулно графично програмиране. Снабден още с разпознаване на гласа, програмен контрол, Wireless Extension Sensor, Interface Expansion Sensor и жироскоп!

Свържи Mi Robot Builder с приложението чрез Bluetooth и гледай как той оживява. Задвижи робота, като плъзнеш пръста си по екрана, използвай софтуерния бутон на борда, за да проучиш обкръжението си и още.

Нетоксични материали, безопасни за детето
Конструктора се състои от 1086 парчета
Дизайн 3 в 1: Ровър, танк, булдозер
Идеален подарък за деца и възрастни с интерес към роботика и високо технологични играчки
32Mb Flash памет
С възможност за радио управление от твоят смартфон посредством апликация от PlayStore или AppStore

 

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Wi-Fi
Батерия
Батерия: 
Lithium battery
Съдържание
Размери: 
380 x 320 x 95 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.