ЗАВРЪЩАНЕ

ЗАВРЪЩАНЕ

Завръщане постер

Четирима приятели се събират в Пловдив по случай 20 години от завършването си. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем. Негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс. Освен че е паметник на културата, и четиримата имат незабрави спомени от детството и тийнейджърските си години там.
Те решават да използват това, в което са добри, и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те - спомените и младостта си.

Актьори
Орлин Павлов
Ники Илиев
Бойко Кръстанов
Александър Кадиев
Башар Рахал
Евелин Костова
Диляна Попова

Режисьор
Ники Илиев
 
Сценаристи
Ники Илиев
 
По идея на:
Башар Рахал

Продуценти
Башар Рахал
Богомил Грозев
Ники Илиев
 
Премиера
Октомври 2019

ВИДЕО

Звезден старт на работния ден

На 29 юни посрещахме актьори от филма в централния офис на Теленор. След като бе официално обявено партньорството с филма „Завръщане“, си побъбрихме и се снимахме с Башар Рахал, Ники Илев, Орлин Павлов, Райна Караянева и Богомил Грозев.

Изненада за рожден ден

Ето как се прави изненада за рожден ден на снимачната площадка. Актьорът, който играе ролята на малкия Башар Рахал - Борис Горчилов, беше поздравен по интересен начин от колегите си за своя 18-и рожден ден.

ГЕРОИ

НОВИНИ

news-img-2

29-май - официален старт на снимачния процес

На 29 май бе официално обявено началото на снимачния процес и подготовката на новия български филм на Ники Илиев – „Завръщане“. В тази романтична комедия, чието действие се развива в красивия град под тепетата – Пловдив, ще има от всичко – страст и омраза, приятели и врагове, грешки и може би прошка... Но нека не разкриваме всичко още сега! Ще кажем само, че Теленор е партньор в новата продукция на Ники Илиев, и затова ще има много приятни изненади за всички клиенти на оператора.

news img 1

Продуцентите обявиха кастинг за 6 детски роли

Чухте ли, че продуцентите на новия български филм „Завръщане“ обявиха кастинг за 6 детски роли? Само за 10 дни над 300 деца и техните родители изпратиха снимки за участие в кастинга за двойници на Диляна Попова, Ники Илиев, Орлин Павлов, Башар Рахал, Сашо Кадиев и Бойко Кръстанов. Кастингът е организиран на два етапа – първият етап за намиране на визуално най-достоверните двойници, а вторият ще определи кои от тях ще се превъплътят най-добре в ролите.

news-img-3

Кампания „Докосни се до света на киното“

Началото на подготовката на новия бг филм „Завръщане“ вече е факт! Затова Теленор като партньор на заинтригуващата романтична комедия организира кампания „Докосни се до света на киното“. 5-имата победители, които ще имат възможността да видят отблизо как се снима филм и да се запознаят с актьорите от новата лента, ще бъдат изтеглени с томбола измежду всички, заявили желание. Регистрацията става през приложението МyTelenor в срок до 15 юни, 2019 г.

08
08
Image CAPTCHA

Enter the characters shown in the image.