SAMSUNG GALAXY S10e/S10/ S10+

×

Предупредително съобщение

This form is improperly configured. Contact the administrator.
359
Декларирам, че съм съгласен и запознат с Политиката за лични данни за провеждане на кампании на Теленор България ЕАД и доброволно предоставям своите данни
Уведомен съм, че за да получа подарък безплатни слушалки Samsung Buds при покупка на Samsung Galaxy S10 и Samsung Galaxy S10+ трябва допълнително да участвам в кампанията на Самсунг Електроникс Румъния, клон България, гр. София, бул. “Цариградско шосе” № 115М, сграда Д, ет. 4, Европейски търговски център, ЕИК 201200956 съгласно условията и правилата им.
Image CAPTCHA

Enter the characters shown in the image.

Новите смартфони от серия Galaxy S10 са тук, за да изместят всички останали.

Външност на Galaxy S10 Series Външност на Galaxy S10 Series

Осезаемо различни, с преливащо усещане отвътре и отвън

Открои се с подчертани оттенъци, създадени по индивидуален начин. Избери призматични цветове, сътворени от революционния нано-ламиниран филм. Тези иновативни цветове улавят светлината по нов и футуристичен начин, граничещ с магия. Пожелай обвития в полирана метална рамка на Galaxy S10 Series със собствен стил, който изпъква. Или пробвай устойчивото и изискано керамично покритие на Galaxy S10+ 1TB.

Дисплей на Galaxy S10 Series

Дисплей като кино екран

Динамичният извит AMOLED дисплей от следващо поколение е сертифициран за HDR10+ и ти осигурява динамично картографиране за невероятно реален цвят и контраст във всяка сцена - дори и на тъмните. А по-светлият екран ти помага да го виждаш ясно дори на ярка дневна светлина. Уникалният течен композит в Dynamic AMOLED намалява вредната синя светлина, без да променя цвета на екрана.

Основни параметри на камерата на Galaxy S10 Series

Разполагаш с пълен набор от лещи в джоба си.

Мощната 16 MP ултра широка камера от ново поколение ти позволява да побереш повече във всеки кадър с 123- градусовото си поле на видимост. В комбинация с 12 MP широкоъгълна и телефото камери можеш да снимаш с 2х оптично увеличение. А двойната бленда регулира и оптимизира светлината, преди още да докоснеш затвора на камерата.

Предна камера на Galaxy S10 Series

Предна камера, превъзхождаща много други основни камери

Камера, с невиждани до момента мобилни иновации, включително 4K UHD запис на видео и артистични селфи снимки с фокус на живо. Dual Pixel сензорът улавя действието на снимките с прецизност и яснота за фокусирани селфита, които са добре осветени, дори при слаба светлина.

Яко функциите от по-горе на камерата на Galaxy S10 Series

Супер стабилност или супер забавен каданс

Функцията за супер стабилност гарантира плавни видеоклипове, дори по време на приключение. Запиши повече действие при истински 960 кадъра в секунда с HD поддръжка или редактирай видеоклиповете си на супер забавен каданс, за да създадеш шедьоври. Улови невероятни кадри и ги възпроизведи с детайлите, които лично си видял. С богат цвят и контраст на HDR10+ и Dynamic Tone Mapping, цветовете са винаги точно запазени.

Galaxy S10 Series

Смартфон, който е стъпка напред и няма да те бави.

Получаваш съвършено представяне, а използваш по-малко енергия, с могъщия осемядрен Exynos 9820 процесор и до 12 GB RAM памет. Дори ако излъчваш на живо и играеш игра с тежка графика, телефонът ти ще работи безпроблемно. И в допълнение на невронния процесор, точките за достъп захранват интелигентната камера. С вътрешно място за съхранение до 1 TB при S10+, можеш да добавиш още 512 GB с microSD карта.

Galaxy S10 Series пръска!

Всичко, което можеш да очакваш от претендент за номер едно, е там.

Galaxy S10e, S10 и S10+ разполагат с оценка IP68, най-високия стандарт за водо-и прахоустойчивост за мобилни устройства. Също си имат биометрични защита и разпознаване, перфектен триизмерен звук, подобрен от Dolby Atmos със стерео говорителите от AKG. И като цяло са прекалено умни, дори за смартфони. Учат се сами и в движение да оставят силно впечатление. Всичко си е там!