Месец на SAMSUNG

Март е време за нещо ново и ние имаме идея какво точно. В края на студените зимни дни Баба Марта идва с горещи мартенски отстъпки. Само сега в „Месеца на SAMSUNG” ти предлагаме любимите смартфони и аксесоари с до 200 лева отстъпка. А за да запечаташ всички важни спомени, ти предлагаме и безплатна SAMSUNG карта памет при покупка SAMSUNG.

Смартфони SAMSUNG с отстъпка

Възползвай се от отстъпка до 200 лв. на избрани модели телефони Samsung в периода от 1.03.2019 до 31.03.2019 г.

SAMSUNG Galaxy A7 Dual

Широка усмивка за ултра широкоъгълното снимане и три пъти ура за тройната камера, захласващо очарование по екранното сияние, с тъничък дизайн - на тънка цена. Толкова много неща в този смартфон могат да те накарат да му се зарадваш…

При покупка на модел Samsung Galaxy A7 / A8 / A9 / S8 / S9 / S9+ / Note 8 / Note 9 ще получиш безплатно Micro SD карта SAMSUNG. И за да бъде още по-хубаво, в случай че поръчаш през КУПИ ОНЛАЙН, доставката ще бъде от нас.

Аксесоари SAMSUNG с отстъпка

Възползвай се от отстъпка до 200 лв. на избрани модели аксесораи Samsung в периода от 1.03.2019 до 31.03.2019 г.

Промоционалната отстъпка до 200 лв. от цената на избрани устройства и аксесоари с марка Samsung важи от 01.03.2019 г. до 31.03.2019 г. или до изчерпване на количествата. Отстъпката се предоставя еднократно при закупуване в брой или пропорционално на месечните вноски при сключване на 24 мес. договор за лизинг и при едновременно сключване на нов 24-мес. договор за мобилни услуги, и може да варира в зависимост от избраните абонаментен план и устройство. При закупуване или при допълнителен лизинг на аксесоар Samsung не се изисква сключване на договор за мобилни услуги, като при допълнителен лизинг клиентът трябва да е съществуващ клиент на Теленор най-малко от 10 месеца. При сключване на договора за лизинг и договора за допълнителен лизинг размерът на отстъпката може да се различава от този на отстъпката в брой със съответния план поради закръгляне и остойностяване на лизинга. При покупка или лизинг на Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy A9, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy Note 8 и Samsung Galaxy Note 9 се получава подарък micro SD карта памет Samsung.