Върни и вземи

КУПУВАМЕ ТВОЯ СТАР СМАРТФОН
до107,00лв.

HUAWEI
Mate 10 Lite 64GB Dual

до107,00лв.

SAMSUNG
Galaxy A5 (2017) 32GB

до146,00лв.

SAMSUNG
Galaxy S6 Edge 64GB

до105,00лв.

HONOR 10
64GB Dual

до131,00лв.

SAMSUNG
GALAXY A6 PLUS

до117,00лв.

SAMSUNG
Galaxy J7 Pro 32GB

APPLE ПРОДУКТИ
до149,00лв.

APPLE
iPhone 6 64GB

до235,00лв.

APPLE
iPhone 7 32GB

до357,00лв.

APPLE
iPhone 7 Plus 32GB

до449,00лв.

APPLE
iPhone 8 64GB

до531,00лв.

APPLE
iPhone 8 Plus 64GB

до750,00лв.

APPLE
Iphone X 64 GB

до749,00лв.

APPLE
iPhone XR 64GB

до1028,00лв.

APPLE
iPhone Xs 64GB

до1150,00лв.

APPLE
iPhone Xs Max 64GB


ЗАЩО ВЪРНИ И ВЗЕМИ?

ГАРАНТИРАНО ИЗКУПУВАНЕ

Ние винаги ще сме насреща, когато и да посетиш наш магазин. Изкупуването на телефон по "Върни и вземи" зависи само от твоето желание и дали си доволен от цената, която ти предлагаме. Хубаво е да знаеш, че вече изкупуваме телефони с различни повреди и дефекти.

СИГУРНОСТ

С "Върни и вземи" риск да станеш жертва на измама и некоректност. Предлагаме услуга, при която е напълно сигурно, че ще получиш стойността на устройството ти. При това веднага!

БЪРЗО И ЛЕСНО

Времето е пари, а продажбата на стария ти телефон може да се превърне в истински кошмар. Изчакване на оферти, организиране на огледи и какво ли още не. При нас всичко приключва в едно посещение на магазина. А можеш и да си тръгнеш с нов телефон веднага. При това и много изгодно ако комбинираш ваучера с най-новите ни промоции например.

ЕКОСЪОБРАЗНОСТ

Вместо да е поредното на купчината или да събира прах в шкафа, старото ти устройство може да е от голяма полза при производството на нова електроника. Ние работим с партньори в сферата на рециклирането и всяка частица от твоя стар телефон ще бъде използвана оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена.

1. Идваш в магазин на Теленор и заявяваш желание да върнеш стария си смартфон срещу ваучер за бъдеща покупка.
2. Служителят в магазина отговаря на питанията ти и оценява телефона ти по предварително зададени критерии, като марка, модел, година на производство и състояние.
3. След оценката получаваш оферта с цена за изкупуване на устройството. Ако се съгласиш с тази оферта и подпишеш всички необходими документи, получаваш електронен ваучер като SMS.
4. Ваучерът има уникален код с остатъчната стойност на смартфона ти.
5. Можеш да ползваш ваучера при покупка в брой или на лизинг на ново устройство или аксесоар в магазин на Теленор.

Предложената изкупна цена на устройствата е валидна от 30.08.2019 до 01.10.2019 и представлява максималната такава за пoсочения модел с оглед конкретното състояние на връщаното устройство, съгласно условията на услугата "Върни и вземи". Максималната изкупна цена се прилага при наличие на всички от следните критерии за оценка на връщаното устройство: включва се и работи самостоятелно; не е свързано с външен източник на захранване; дисплеят няма неработещи участъци или следи от счупване, като драскотини са допустими; корпусът на устройството е в цялост, без отчупени части, като са допустими следи от нормална употреба; всички бутони са налични и функциониращи; (важи само за устройства Apple) е с деактивиран акаунт в iCloud. При отсъствие на един или повече от посочените критерии, изкупната цена на устройството се намалява съответно.

Офертата за 20 лева при връщане на стари телефони важи за мобилни устройства, които не са смартфони, без значение дали са изправни и функциониращи. Устройствата трябва да бъдат във физическа цялост (необходимо е да са с цял корпус, липсващи елементи като бутони и дисплей, както и наличието на сериозни повреди по тях са допустими) и е наличен и четлив IMEI номера на устройството.

Работещо устройство

Устройството е в цялостно добро състояние. Допустимо е да има дълбоки драскотини и да изглежда износено. Не се приема да има счупвания или липсващи части.

0% намаление от цената

Физически щети по устройството

Устройството има щети като счупено/спукано стъкло на екрана, но самият дисплей трябва да работи. Устройството има пукнатини/счупвания по корпуса, недобре работещи бутони, изискващи упражняване на допълнителна сила при натискане, проблеми с високоговорителя или микрофона, липсващи или разхлабени части на екрана.

-35% намаление от цената

Проблеми с екрана

Счупен екран, тъчскрийн, сериозно обезцветяване, изграяния или точки по екрана.

-70% намаление от цената

Без захранване

Устройството не се включва или изпсива грешка при reset/restore, вградената вътрешна батерия не се зарежда, портът за зареждане на работи или има дефект.

-90% намаление от цената

Cloud заключване

iCloud в случаите на Apple устройство е активен и клинтът не е излязъл от акаунта си.

-90% намаление от цената