Грабни Xperia, сега с подаръци

Купи SONY Xperia XZ2, SONY Xperia XZ2 Premium или SONY Xperia XZ3 през "Купи Онлайн". Радвай се на слънчеви уикенди с подаръците: пикник раница и безжични стерео слушалки SONY WH-CH500.

Пикник раница за слънчеви уикенди

Пикник раница

Компактна пикник раница с комплект чаши, чинии и прибори за двама, за един още по-вълнуващ обяд под небето.

Безжични стерео слушалки

Безжични слушалки SONY WH-CH500

Безжични стерео слушалки SONY WH-CH500, за да се наслаждаваш на любимата си музика и да провеждаш разговори лесно, със свободни ръце, с помощта на гласов асистент.

При закупуване в брой или сключване на договор за лизинг за 24 месеца на някое от посочените устройства в онлайн магазина „КУПИ ОНЛАЙН“ или магазинната мрежа а Теленор, заедно с договор за мобилни услуги на абонаментни планове Тотал+ за 24 месеца, се предоставят рекламна раница за пикник с включени прибори за пикник и SONY безжични слушалки (модел: WH-CH500). Предложението не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за устройства и аксесоари.

Предложението е валидно от 01.06.2019 до 30.06.2019 или до изчерпване на количествата, за частни клиенти.

По отношение на закупените продукти важи правото на потребителя да се откаже от сключената дистанционна сделка в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД за сключване на договори от разстояние в онлайн магазина "Купи онлайн". При отказ от поръчка потребителят е длъжен да върне и получения аксесоар/ подарък в добър търговски вид.