Не е нужно да излизате от вкъщи, за да сте в офиса

Плати сметката си онлайн. Защото сега е важно да останеш вкъщи. Виж как

В Теленор подкрепяме предприетите от правителството мерки за предотвратяване на разпространението на вирус Covid-19

Ако се налага Вашия бизнес да работи дистанционно, бизнес приложенията на Теленор ще помогнат за осигуряването на непрекъсваемост на процесите в компанията Ви. Сега с 3 безплатни месечни такси.

icon-heading

АКТУАЛНО

Предприемаме многопластова кампания и действия, с които целим да осигурим повече възможности за нашите клиенти да поддържат връзка със своите близки и да улеснят ежедневието си в този труден период. Във връзка с извънредното положение в страна, Теленор предоставя на своите клиенти за срок от един месец безплатни минути за разговори, мегабайти и дигитални услуги, както и пакет от безплатни SMS-и до номерата в Затворена група, достъпни през Бизнес портала. Разберете повече тук.

Искаме да Ви напомним, че нашите бизнес приложения осигуряват на всяка компания възможност за постоянна свързаност с колеги, партньори и клиенти дори от разстояние.

Приложенията Ви дават възможност да поддържате връзка посредством провеждане на онлайн срещи с чат и видео, конферентни разговори с неограничен брой участници без допълнителни такси, както и да обслужите дистанционно клиентите си. Приложенията осигуряват лесна обмяна на документи онлайн, както и още удобства, които гарантират плавно провеждане на бизнес процесите от разстояние.

Бизнес портала на Теленор е идеалното решение, чрез което да администрирате абонамента и услугите си онлайн. Тук имате възможност да правите необходимите промени, свързани с телефонните номера на фирмата, да контролират ефикасно потреблението, както и да изпращате SMS кампании към клиенти, партньори и служители. През Бизнес портала можете и да закупите устройство – телефон или таблет, с безплатна доставка в цялата страна.

icon-heading

ЗА ПОСТОЯННА ВРЪЗКА

Интерактивно гласово меню


За бързо и удобно обслужване на клиенти по телефона

Научете повече

Виртуална телефонна централа


За подобрено дистанционно клиентско обслужване без необходимост от първоначална инвестиция или разходи за поддръжка

Научете повече

Телеконференция


За провеждане на аудиоконферентни разговори без значение от броя на участниците или тяхното местоположение без допълнителни такси

Научете повече
icon-heading

ЗА ОНЛАЙН РАЗМЯНА НА ДОКУМЕНТИ

Хартии.online


За бърз достъп до фактури и други финансови документи, без нужда от директни срещи със счетоводители и куриери

Научете повече

OneDrive for Business


За да съхранявате, синхронизирате и споделяте работните си файлове онлайн. Осигурено е 1 ТБ пространство, а приложението е достъпно от всяко устройство през поддържан браузър.

Научете повече

Office 365


Онлайн срещи ( с видео и чат) и всички Office приложения

Научете повече
icon-heading

И ОЩЕ УДОБСТВА ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Otpiski.com


За лесно проследяване и управление на графика за отпуски

Научете повече

Онлайн магазин


За да сте винаги на разположение на Вашите клиенти

Научете повече
icon-heading

През Бизнес портала администрирате абонамента и услугите си онлайн

Уеб приложение за управление на услугите и контрол на разходите във Вашата бизнес група!

Научете повече

Управлявате абонаментите си


Имате възможност да променяте абонаментни планове, да активирате допълнителни пакети или услуги, да заявявате подмяна на SIM карта и още много…..

Справки и Е-Фактура


Достъп до данни за текущо потребление, фактури, организирани в удобни отчет, както и експорт на Е-Фактура оригинал

Управлявате данни


Можете да добавяте данни за служител към всеки телефонен номер, да получавате експорт на отчети за фирмените разходи по различни критерии

Купувате телефони онлайн


Можете да закупите телефони или таблети и да ги получавате на желан от Вас адрес напълно безплатно.

УСЛОВИЯ: Важи за всички активации на услугите Интерактивно гласово меню, Виртуална телефонна централа, Хартии.Online, Otpuski.com и Онлайн магазин, направени в периода 01.04.2020 г. – 30.04.2020 г. Офертата е валидна за всички бизнес клиенти при сключване на 12-месечен или 24-месечен договор.