Ваучер за 50% отстъпка на избрани Xiaomi продукта

С всяка покупка на XIAOMI Mi 10T или XIAOMI Mi 10T Pro до 15.04 получаваш ваучер на хартиен носител за 50% отстъпка от цената в брой при онлайн поръчка на прахосмукачка-робот или пречиствател за въздух.

XIAOMI Mi 10T

21 ,99 лв/месец

439 ,99 лв в брой

с план Тотал+ 52,99
Купи Онлайн

XIAOMI Mi 10T Pro

27 ,99 лв/месец

559 ,99 лв в брой

с план Тотал+ 52,99
Купи Онлайн

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro има по-големи резервоари за прах и вода, както и по-интелигентна система за картографиране и почистване. Прескача до 2см високи препятствия. И с едно зареждане на батерията могат да бъдат напълно почистени помещения с до 180 кв.м. площ. Заинтригувахме ли те? Научи повече

Mi Air Purifier Pro е в състояние да намали всякакви застрашаващи здравето частици като косми, полен, прах и много по-сериозни алергени като PM2.5 или формалдехид. Оборудван е с усъвършенствана система за налягане на въздуха, която сменя въздуха във твоята стая 8 пъти в час. Научи повече

А ето и още няколко причини да направиш поръчка онлайн:

Безплатна доставка в цяла България

Безплатна доставка в цяла България

Услуга, готова за ползване

Ексклузивни оферти

Услуга, готова за ползване

Лесен отказ на поръчка

Сигурно онлайн плащане

Сигурно онлайн плащане
Често задавани въпроси

При дистанционна покупка (онлайн или по телефон), ваучера ще бъде изпратен на хартиен носител заедно с документите към поръчката ти. При покупка в магазин, получаваш ваучера от нашия търговец в магазина, заедно със закупения смартфон.
На всеки ваучер има поле за изтриване, където ще откриеш промокода за отстъпка. Отстъпката от 50% може да бъде използвана само при онлайн поръчка на telenor.bg на посочените прахосмукачка-робот и пречиствател за въздух.

Можеш да платиш за поръчката си по един от следните начини:
Онлайн плащане с карта
Плащане при доставка – с наложен платеж на куриер

Имай предвид, че при избор да получиш поръчката си в магазин от нашата мрежа или получаване на устройство на лизинг с предплащане, е необходимо да заплатиш онлайн с карта.

Да, можеш да заявиш, че искаш да получиш фактура докато правиш своята поръчка.

Да. Онлайн магазинът на www.telenor.bg е с валиден SSL сертификат, издаден от GeoTrust и валиден до 06.03.2020г, който подсигурява сигурна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Теленор. За плащанията с банкова карта, Теленор използва услугите на Wirecard – международен платежен оператор, отговарящ на най-високите изисквания относно сигурността на вашите картови данни. Компанията е сертифицирана с най-високо ниво (Ниво 1) по PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) пред Mastercard и VISA. Данните за картите не се съхраняват в приложенията на Теленор, а директно се предават на сървърите на платежния оператор, като комуникацията е защитена посредством SSL криптиране. Веднъж въведени, данните за банковата карта се токенизират, а реалните данни биват съхранени на надеждни сървъри, които не са достъпни през интернет връзка. В допълнение, всички потребители, които са активирали 3D security за техните банкови карти, могат да ползват допълнителната защита при онлайн плащанията на telenor.bg.

Можеш да получиш поръчката си по два начина:
Доставка до избран от теб адрес на територията на страната
Доставка до избран от теб магазин на Теленор

За София и големите градове доставката отнема до 2 дни след обработване на поръчката. А за по-малките населени места сроковете зависят от графика на куриера. Можеш да проследиш статуса на своята поръчка в "Профил > Моите поръчки" и в страницата на Европът.

В случай че решиш да се откажеш от поръчката си, можеш да го направиш в 14-дневен срок от датата, на която си я получил.

Бърз и лесен начин за отказ на поръчката е да използваш електронния формуляр, достъпен от детайлите за поръчката ти. Можеш да го намериш: Ако имаш регистрация на уеб сайта – в детайлите към поръчката ти в „Моя профил“,
Ако нямаш регистрация на уеб сайта – през линка, който сме ти изпратили с детайлите за поръчката ти по имейл.
Можеш да използваш и получения стандартен формуляр за отказ.

В електронния формуляр или стандартния формуляр за отказ трябва да попълниш IBAN номер, на който ще преведем сумата, която е нужно да възстановим. Сумата ще възстановим до 14 дни от момента, в който сме получили заявката ти за отказ. В случай че си закупил стока, сумата ще бъде възстановена до 14 дни от момента, когато получим върната от теб стока.

Условия на кампанията

Офертата важи от 25.02 до 15.04 за частни клиенти и до изчерпване на количествата при покупка или лизинг на XIAOMI Mi 10T или Xiaomi Mi 10T Pro в търговската мрежа на Теленор. Допълнителният ваучер за 50% отстъпка от цената в брой на XIAOMI Mi Air Purifier Pro или Mi Robot Vacuum-Mop P е приложим само и единствено при покупка на продуктите само през онлайн магазина www.telenor.bg. Отстъпката е валидна еднократно при закупуването на един от двата изброени продукта. Ваучерите са със срок на валидност до 31.05.2021