XIAOMI в Теленор

Xiaomi в Теленор

Защо Xiaomi в Теленор?

logo Xiaomi

Xiaomi 11T Pro

Флагманът Xiaomi 11T Pro идва с патентованата 120W Xiaomi Hypercharge технология. Той притежава мощна тройна камера с професионален 108MP широкоъгълен, 2x телемакро и 120° ултраширокоъгълен обектив. Истинската мощ чрез впечатляващ дисплей, защитен с най-здравото Gorilla® стъкло до момента.

Купи онлайн
logo Xiaomi

Xiaomi 11T

С Xiaomi 11T, изкуството на видеозаснемане е достъпно за всички, благодарение на 108MP професионална камера и различните режими за заснемане. Устройството има 6.67-инчов AMOLED дисплей с 120Hz опресняване, който предоставя изключителна чистота, повече от 1 милиард цвят и грижа за очите на потребителя.

Купи онлайн
logo Xiaomi

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Устройство с изтънчен дизайн и 6,55-инчов AMOLED дисплей поддържа 10-битов TrueColor и Dolby Vision® за изключително качество на картината с ярки цветове, контраст и невероятни детайли. Смартфонът осигурява най-доброто в класа си заснемане на кадри.

Купи онлайн

Намери телефона, който ти подхожда

Виж всички смартфони

Новини

image

POCO F3

POCO F3 – истински звяр с вграден мобилен чипсет Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G. Това е най-добре оборудваното устройство на марката до момента. В POCO F3 ще откриете и 6,67" E4 AMOLED DotDisplay със скорост на опресняване 120Hz, както и аудио технологията Dolby Atmos®. Мощен, но същевременно тънък и лек, POCO F3 лесно се вписва в лигата на флагманите от висок клас.

Купи Онлайн
image

Mi Smart Band 6

Mi Smart Band 6 e последният модел от най-популярната продуктова линия за носими устройства на Xiaomi. Смарт гривната предлага голям 1,56-инчов AMOLED дисплей, възможности за измерване на кислородната сатурация (SpO21), мониторинг на сърдечната честота, подобрени функции за проследяване на съня и удвоени възможности за фитнес режими.

Купи Онлайн

Най-добрите Xiaomi предложения

image

Mi Air Purifier Pro

Mi Air Purifier Pro използва процес на филтриране на три етапа като ефективно отстранява микробите, които не могат да се отстранят с един етап на филтрация. Това устройство е в състояние да намали всякакви застрашаващи здравето частици като косми, полен, прах и много по-сериозни алергени като PM2.5 или формалдехид. Mi Air Purifier Pro разполага и с OLED дисплей и редица усъвършенствания, освен това работи и много тихо.

Купи Онлайн
image

XIAOMI Mi Watch

Този смарт часовник на Xiaomi е идеалният партньор за проследяване на ежедневните ви активности. Има 117 режима за тренировки, проследява нивото на кислород в кръвта, следи пулса, водоустойчив е и има вграден GPS.

Купи Онлайн

Още от Xiaomi за теб

Mi Robot Vacuum Mop Pro

image
669 ,00 лева в брой Купи Онлайн

XIAOMI Mi Watch Lite

image
109 ,99 лева в брой Купи Онлайн

Mi Band 5

image
54 ,99 лева в брой Купи Онлайн

Mi Electric Scooter Pro 2

image
999 ,99 лева в брой Купи Онлайн

Mi Electric Scooter Essential

image
599 ,99 лева в брой Купи Онлайн

Mi Body Composition Scale 2

image
54 ,99 лева в брой Купи Онлайн

Търси нещо повече?

Посети нашия онлайн магазин