Нов ден, нова изненада в MyTelenor

Нов ден нова изненада в MyTelenor
Нов ден нова изненада в MyTelenor

Тази Коледа ти избираш как да празнуваш!

Най-вълнуващото - Коледните изненади, подаръци, сбъднати желания? Кой казва, че трябва да са под елхата? Може да са където поискаш.

Може да са в твоя телефон, нали?
Затова в приложението MyTelenor сме подготвили много изненади и идеи за подаръци, подредени в Коледен календар!

От 2-ри до 31-ви Декември, всеки ден в Коледния ни календар те очаква нова изненада. Нов ден, нова изненада за теб, в MyTelenor! От Теленор и партньори!

Как да вземеш изненадите от Коледния календар:

1.

Свали приложението MyTelenor

2.

Открий банера, или кутийката за Коледния календар

3.

Влез в Коледния календар и виж изненадата за деня

4.

Вземи изненадата и се наслади - ти избираш дали ще я използваш

Всеки ден в Коледния календар изненадата е нова.
Не забравяй - вземи своята изненада и утре.

Често задавани въпроси

Като Регистриран потребител

В приложението MyTelenor. Намери банера на Коледния календар в секция „Актуално“ на начален екран на приложението.

Натискаш банера на Коледния календар и стигаш до екран с изненадата за деня.

Намираш нова изненада за всеки нов ден от Коледния календар, която можеш да вземеш веднъж в рамките на деня, за който тя е представена. Иначе, можеш да достъпваш Коледния календар всеки ден, от 2-ри до 31-ви Декември, и всеки нов ден да взимаш нова изненада от Теленор или партньори на Теленор.

Ако изненадата ти харесва, можеш да я вземеш като натиснеш активен зелен бутон на екрана в приложението, на който ще я разкрием.

Получаваш тази информация още преди да вземеш изненадата, която ти харесва. Допълнително, ако решиш да вземеш изненада, която ти харесва, като съобщение в твоята входяща кутия в приложението ще получиш пълна информация при какви условия можеш да се възползваш от нея. Всеки ден изненадите в Коледния календар са нови и условията, при които можеш да се възползваш от тях са специфични за всяка една от тях.

Като Регистриран потребител

Да, можеш да видиш какви са били изненадите за изминали дни, но няма да имаш възможност да ги вземеш, ако ти харесват. Затова не забравяй да влизаш в нашия Коледен календар всеки ден от 2-ри до 31-ви Декември.

За предстоящи дни ще можеш да погледнеш само от кой е предоставена изненадата, от Теленор или партньор на Теленор, без повече детайли. Все пак изненадите трябва да си останат изненади до деня на тяхното представяне в MyTelenor.